Over Bezoek Mechelen Beiaardschool en manufacture De Wit

20 apr

Bezoek Mechelen Beiaardschool en manufacture De Wit

Daguitstap naar Mechelen - Beiaardschool en Manufacture De Wit

Afspraak 11 u aan de Beiaardschool.

zaterdag 20 april 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur

Om 11u. bezoek aan de Koninklijke Beiaardschool Jef Denijn met beiaardier en concert in de Metten tuin, waar een beiaard opgesteld staat.

Lunch op het Bruul Pleintje in De Margriet.( zelf te betalen) Wel vooraf melden indien een plaats moet gereserveerd worden.

Om 15.30 u.in de namiddag bezoek aan de Koninklijke Manufactuur De Wit met gids. Deelnameprijs: 20,00 euro DF- leden en 23,00 euro niet-leden.

Sinds 1889 is de koninklijke Manufactuu De Wit, nu de vijfde generatie, gespecialiseerd in de conservatie en restauratie van wandtapijten.
Gedurende de voorbije 25 jaar vertrouwde men de drie omvangrijkste conservatiecampagnes van wandtapijten ter wereld toe. Wij hebben tijdens de Duffelse Davidsfondsreis de juist gerestaureerde wandtapijten in de Sint Jans kathedraal te Valetta in Malta gezien.
Dit internationaal leiderschap heeft De Wit te danken aan haar unieke infrastructuur, haar technische innovaties en aan haar uiterst gespecialiseerd en ervaren restauratieteam., waaronder wevers geschoold volgens de oude methode, daardoor beheerst De Wit al meer dan 125 jaar alle aspecten van de klassieke restauratie. 

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfonds-leden € 20,00
Standaard € 23,00

Meer info? Contacteer een bestuurslid van Davidsfonds Duffel.